Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

24-07-2014

Singapore Sees New Eco Partnership

24-07-2014 - American Bureau of Shipping (ABS), a provider of global marine and offshore classification services, and the Maritime and Port Authority of Singapore (MPA) signed a memorandum of understanding (MOU) today to promote maritime research and development (R&D) and innovation.
24-07-2014

Opgefriste Porsche Cayenne ook als 14% bijteller

24-07-2014 - Naast de Panamera heeft Porsche nu nog een 14 procent bijteller in het gamma: de Cayenne S E-Hybrid. Naast deze nieuwe uitvoering heeft hij ook een subtiele facelift gekregen.
23-07-2014

Schadeclaim wegrestaurant De Hackelaar afgewezen

23-07-2014 - MUIDEN - De eigenaar van het Shell-tankstation op verzorgingsplaats De Hackelaar langs de A1 bij Muiden heeft geen recht op een schadevergoeding. Dat heeft de Raad van State woensdag beslist in een hoger beroep dat de eigenaar had aangespannen.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstohandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape