Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

showcase1

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

showcase2

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

showcase4

NOVE nieuws

Inloggen

Branche nieuws

19-07-2017

Amer 9: van kolen naar houtpoeder

19-07-2017 - GEERTRUIDENBERG Bang voor sluiting van de kolencentrale in Geertruidenberg is RWE niet. Ook al zegt de Raad van State nu dat de regering dat met een nationale sluitingswet zou kunnen afdwingen.
19-07-2017

ABN: prijs aan benzinepomp stijgt

19-07-2017 - De prijs van olie gaat oplopen. Volgens ABN Amro zal, na een lichte daling richting eind dit jaar tot $57 per vat, de prijs binnen twee jaar naar $75 kunnen doortrekken. Dat komt vooral door de stijgende vraag, aldus Hans van Cleef, sectoreconoom Energie bij ABN Amro.
18-07-2017

27-jarige Judith helpt Afrikanen veilig koken op zonne-energie

18-07-2017 - start-up wedstrijdAl 40.000 Afrikaanse gezinnen koken veilig en milieuvriendelijk op zonnestroom dankzij het bedrijfje van Judith Walker (27). De geboren Goudse deed afgelopen week mee in de finale van de sociale start-upwedstrijd Chivas The Venture.

Secties

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

NOVE app

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape