Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

25-11-2015

OESO: Nederland moet werk maken van klimaatbeleid

25-11-2015 - Het is goed dat Nederland de CO2-uitstoot en andere luchtvervuiling heeft teruggedrongen, op grote schaal milieubelastingen heft en op een schone manier afval verwerkt, maar er moet nog meer gedaan worden voor het milieu.
25-11-2015

'Nederland leunt achterover op klimaatgebied'

25-11-2015 - Nederland ontwikkelde zich decennia geleden als voorloper op milieugebied, maar het moet niet de fout maken nu achterover te leunen.
25-11-2015

'Rekeningrijden invoeren in Nederland'

25-11-2015 - PARIJS - Nederland maakt nog te veel gebruik van fossiele brandstoffen.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape