Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

showcase1

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

showcase2

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

showcase4

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

24-08-2016

Holland levert helft Brits-Nederlandse handel

24-08-2016 - DEN HAAG - De handel tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland komt voor de helft voor rekening van de provincies Noord- en Zuid-Holland.
24-08-2016

Brabant en Hollandse provincies handelen meest met Verenigd Koninkrijk

24-08-2016 - Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant zijn goed voor bijna twee derde van de Nederlandse goederenhandel met het Verenigd
23-08-2016

Verdeeld Amerika

23-08-2016 - Het gezin van Karen Fagen viert de verjaardag van haar dochter Elizabeth. Harry Bowden, haar ex-man en vader van haar twee dochters, werd gedood bij de aanslag in San Bernadino. Karen koestert geen wrok tegen moslims.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

NOVE app

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape