Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

24-10-2014

Europa maakt afspraken over klimaat, maar is het genoeg?

24-10-2014 - Een nieuwe wereldwijde standaard, zo noemen Europese leiders het akkoord dat vannacht gesloten werd over klimaatdoelstellingen.
23-10-2014

Elektrische auto zit duurzame weggebruikers dwars

23-10-2014 - HILVERSUM - Elektrische auto's worden zwaar gestimuleerd en gesubsidieerd. Echter, nergens lees je over de nadelen.
23-10-2014

Celstraf en jeugd-tbs voor 18-jarige overvaller

23-10-2014 - Een 18-jarige man uit Oss heeft een celstraf van 10 maanden gekregen voor een overval op een Texaco-station in Tilburg.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstohandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape