Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

showcase1

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

showcase2

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

showcase4

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

25-09-2016

Brandende olietanker met 150.000 vaten olie in Golf Mexico

25-09-2016 - Op een olietanker van het Mexicaanse oliebedrijf Pemex, met aan boord meer dan 150.000 vaten met brandstoffen, woedt sinds zaterdagavond brand.
23-09-2016

Grote opslagtanks met brandstoffen vlakbij strand

23-09-2016 - Achter het strandje bij het Oostvoornse Meer verrijzen de komende jaren zo'n 55 opslagtanks voor brandstoffen van het Rotterdamse overslagbedrijf HES
20-09-2016

Nederlandse bedrijven verschepen giftige brandstof

20-09-2016 - Het rapport Dirty Diesel van de Zwitserse niet-gouvernementele organisatie Public Eye, heeft harde bewijzen gepubliceerd waaruit blijkt dat internationale brandstofbedrijven op grote schaal giftige brandstof exporteren naar Afrika.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

NOVE app

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape