Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

02-06-2015

Nieuw TU/e-studententeam wil eerste 'mierenzuurauto' bouwen

02-06-2015 - EINDHOVEN - FAST, een nieuw team van TU/e-studenten, wil binnen een jaar de eerste auto bouwen die op mierenzuur rijdt. De studenten borduren hiermee voort op het onderzoek van Georgy Filonenko, die hierop eind april cum laude promoveerde. In de zomer van 2016 hopen ze met hun 'mierenzuurauto'
02-06-2015

Plan moet elektrisch autorijden stimuleren

02-06-2015 - Het moet financieel aantrekkelijker worden om in volledig elektrische auto's te rijden. Tegelijk moet de aanschaf van hybride auto's, die zowel elektrisch als op een verbrandingsmotor rijden, uiteindelijk juist minder voordelig worden gemaakt.
02-06-2015

Autobranche: stimuleer 100% elektrisch

02-06-2015 - Een 'brede maatschappelijke coalitie' van ANWB, Bovag, RAI Vereniging, autoleasemaatschappijen en de vereniging Natuur & Milieu wil dat straks voor leaserijders met een hybride auto net zo veel bijtelling geldt als voor wie rijdt in een benzine- of dieselauto.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape