Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

05-10-2015

Faillissement Circus Herman Renz aangevraagd

05-10-2015 - update De Belastingdienst heeft het faillissement aangevraagd van Circus Herman Renz. Maandag legde de fiscus in Heerde (Gelderland) beslag op de inventaris omdat het circus nog een schuld heeft van 130.000 euro.
05-10-2015

CMS initieert wetsvoorstel voor vrijstelling energiebelasting

05-10-2015 - CMS is een procedure begonnen namens CNG Net B.V. voor een vrijstelling energiebelasting voor het gebruik van compressed natural gas ("CNG") als brandstof voor de commerciƫle scheepvaart. CNG Net B.V. is een exploitant van CNG-tankstations in Nederland en Belgiƫ.
05-10-2015

'Voorlopig geen cross-over van Nissan Leaf'

05-10-2015 - Nissan is voorlopig niet van plan om het Leaf-gamma uit te breiden met derivaten als een

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape