Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

14-02-2016

Lexus IS 300h Business Line Pro (2015)

14-02-2016 - Eindelijk! Na aan een nieuwe baan te zijn begonnen, had ik niet direct tijd om een nieuwe auto uit te zoeken en moest het nog even doen met een auto die er nog stond, een Fiat Croma met een 1.9 diesel en 6-traps automaat aan boord.
14-02-2016

Wekdienst van 14 februari: dit gebeurde terwijl je sliep

14-02-2016 - Goedemorgen, in het oosten en midden van het land komt sneeuw voor en het kan daardoor ook glad zijn. Verder blijft het vandaag bewolkt met wat lichte regen of sneeuw en een graad of 4. Wat heb je gemist... Aardbeving in Nieuw-Zeeland Christchurch quake: 'Everyone got a big fright'
14-02-2016

Shell-tankstation levert auto's per ongeluk diesel in plaats van benzine

14-02-2016 - Een Shell-tankstation in Wilnis (provincie Utrecht) heeft automobilisten zaterdag enige tijd verkeerde brandstof geleverd doordat een fout was gemaakt bij de bevoorrading.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape