Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

showcase1

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

showcase2

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

showcase4

NOVE nieuws

Inloggen

Branche nieuws

25-05-2017

Nieuwe wijken voorlopig nog lang niet gasloos, in strijd met beloften

25-05-2017 - Gemeenten maken weinig haast met het gasloos maken van nieuwe woonwijken. Twee derde van de nieuwe woningen die tot 2021 verrijzen krijgen nog gewoon een conventionele gasaansluiting. Dat blijkt uit onderzoek van Natuur & Milieu.
25-05-2017

In nieuwbouw nog steeds vaak aardgas

25-05-2017 - Twee derde van de nieuwbouwwoningen in Nederland krijgt nog steeds een aansluiting op aardgas. Uit een inventarisatie van Natuur en Milieu blijkt dat het gaat om 150.000 woningen.
25-05-2017

Nissan Micra IG-T 90 Tekna (2017) | Autotests

25-05-2017 - Ooit was de Nissan Micra een vaste waarde voor Nissan in Nederland. Maar de laatste paar generaties waren net wat te bedaagd voor het Nederlandse koperspubliek. Dat kan van de nieuwe Micra niet gezegd worden.

Secties

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

NOVE app

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape