Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

31-07-2015

JEU DE BOULES TOERNOOI IN SPORTPARK WEIDEHOECK

31-07-2015 - LEKKERKERK - JBV Nederlek houdt haar 14e
31-07-2015

'Spyker klaar voor fusie met vliegtuigbouwer'

31-07-2015 - De sportwagenbouwer is sinds donderdag officieel uit surseance. Volgens topman Victor Muller opent dit de weg naar de volgende stap van het bedrijf. Samen met de Amerikanen wil hij komende jaren 'elegante en stijlvolle (elektrische) auto's en elektrische vliegtuigjes' gaan maken.
31-07-2015

Spyker aan de elektrische auto's en vliegtuigjes

31-07-2015 - Spyker bereidt zich naar eigen zeggen voor op een fusie met Volta Volare, een maker van elektrische vliegtuigjes uit Portland in

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape