Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

showcase1

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

showcase2

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

showcase4

NOVE nieuws

Inloggen

Branche nieuws

28-03-2017

Brandstofdieven in Gorinchem betrapt op camerabeelden politie

28-03-2017 - Drie personen zijn vannacht aangehouden in Gorinchem voor het stelen van brandstof. Een oplettende centralist zag het drietal op beveiligingsbeelden toen ze diesel aan het stelen waren.
24-03-2017

Lage olieprijs raakt omzet oliebedrijf Vitol

24-03-2017 - LONDEN (AFN) - Olie- en grondstoffenhandelaar Vitol heeft in 2016 zijn omzet zien dalen onder druk van de lage olieprijzen. Wel nam het handelsvolume toe. Dat liet het van oorsprong Rotterdamse bedrijf weten in een handelsbericht.
24-03-2017

Lage olieprijs raakt omzet oliereus Vitol

24-03-2017 - LONDEN - Olie- en grondstoffenhandelaar Vitol heeft in 2016 zijn omzet met 16 miljard dollar zien dalen onder druk van de lage olieprijzen. Wel nam het handelsvolume toe. Dat liet het van oorsprong Rotterdamse bedrijf weten in een handelsbericht.

Secties

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

NOVE app

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape