Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

28-02-2015

Pomphouders bouwen ook laadpalen voor elektrische auto’s

28-02-2015 - Uitbaters van tankstations langs de Nederlandse snelwegen zetten nu ook in op oplaadstations voor elektrische auto’s.
28-02-2015

Tankstations willen plots ook elektrische laadpalen plaatsen | Binnenland | de Volkskrant

28-02-2015 - Rijkswaterstaat en Fastned, de grootste aanbieder van laadpunten voor elektrische auto's langs de snelweg, maken ruzie over de rechten
28-02-2015

Elektrische laadpalen veroveren snelweg | Economie | de Volkskrant

28-02-2015 - Profiel Langs de snelweg verschijnen wekelijks nieuwe laadpalen. Nu grote pomphouders ze ook mogen installeren, neemt de concurrentie toe.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstohandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape