Nederlandse Organisatie Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in:
handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Login Leden

Meer informatie
Leden van NOVE kunnen inloggen voor het ledengedeelte. Bent u lid maar heeft u geen inloggegevens, neem dan contact op met het NOVE-secretariaat. Bent u geen lid, wordt dan als brandstofhandelaar lid van de vereniging!

Visie en standpunten

We informeren zo volledig mogelijk over de branche en staan daarom de media graag te woord.
Lees meer >>>
Lees meer

Feiten en cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier >>

Lees meer

In the spotlight

De voordelen als NOVE-lid
Kom op voor uw belang als zelfstandige brandstoffenleverancier.
NOVE is de landelijke brancheorganisatie voor de zelfstandige en onafhankelijke brandstofhandelaar en behartigt de belangen voor zowel landhandel, binnenvaart als zeevaart. Als NOVE-lid heeft u directe voordelen, zoals .... Lees meer >>>

Lees meer
 

Waarom lid worden van NOVE? 

Omdat u een zelfstandige brandstoffenhandelaar bent.
En dan de input, invloed en informatie over uw branche krijgt die u als ondernemer anders misloopt.  Omdat u als lid van uw eigen branche-organisatie profiteert van de belangenbehartiging, vertegenwoordiging en ondersteuning die alleen een grote organisatie kan bieden. Samen sta je sterk en open je deuren.

De landelijke organisatie van onafhankelijke brandstofhandelaren NOVE geeft u de kans om ervaringen en meningen uit te wisselen of om gemeenschappelijke problemen te delen en aan te pakken. Allemaal op een niveau en manier die voor de individuele ondernemer onhaalbaar zijn.

Veel dingen lukken beter gezamenlijk. Dat geldt voor de kleinere en middelgrote leden en wordt ook onderkend door de vele grote aangesloten brandstofhandelaren.

NOVE biedt:

  • Aanpak van gezamelijke problemen en belangen
  • Branche-informatie op maat via de eigen site, nieuwsbrief en kwartaalmagazine.
  • Advies en concrete ondersteuning bij wet- en regelgeving, fiscus, milieu, veiligheid, productkwaliteit, arbeidsvoorwaarden en CAO.
  • Platform voor specialisten en deskundigen binnen uw bedrijf
  • Contacten met collega's en leveranciers van diensten en producten. 
  • Kortingen op diensten en producten.
  • Informatieve bijeenkomsten en cursussen.

Omdat NOVE doet wat je van een branche-organisatie mag verwachten.

Wordt daarom lid!
Neem vrijblijvend contact op via  085 4014 750 of stuur een mail naar info@nove.nl.

Opzeggen?

NOVE wil graag dat alle Nederlandse brandstofhandelaren verenigd zijn, zich inzetten voor een gezonde branche en graag actief deelnemen aan de vereniging. Bij een goede bedrijfsvoering hoort ons inziens ook het lidmaatschap van een branchevereniging. Toch kunnen er redenen zijn op het lidmaatschap op te zeggen. Statutair is geregeld dat het NOVE-lidmaatschap slechts schriftelijk kan worden opgezegd tegen het einde van een kalenderjaar met een opzeggingstermijn van ten minste drie maanden. (Art.7 lid 2.)
Uw opzegging dient gestuurd te worden aan:
NOVE, Kosterijland 15, 3981 AJ  Bunnik
Een motivatie is niet verplicht echter wel gewenst.

 

NOVE App