Nederlandse Organisatie Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in:
handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Login Leden

Meer informatie
Leden van NOVE kunnen inloggen voor het ledengedeelte. Bent u lid maar heeft u geen inloggegevens, neem dan contact op met het NOVE-secretariaat. Bent u geen lid, wordt dan als brandstofhandelaar lid van de vereniging!

Visie en standpunten

We informeren zo volledig mogelijk over de branche en staan daarom de media graag te woord.
Lees meer >>>
Lees meer

Feiten en cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier >>

Lees meer

In the spotlight

De voordelen als NOVE-lid
Kom op voor uw belang als zelfstandige brandstoffenleverancier.
NOVE is de landelijke brancheorganisatie voor de zelfstandige en onafhankelijke brandstofhandelaar en behartigt de belangen voor zowel landhandel, binnenvaart als zeevaart. Als NOVE-lid heeft u directe voordelen, zoals .... Lees meer >>>

Lees meer
 

Regelgeving 

NOVE is gesprekspartner van de overheid bij de tot standkoming van diverse wet- en regelgeving die van toepassing is voor de brandstoffenbranche (transport, opslag, fiscaal, etc.), met het doel deze duidelijk, begrijpbaar en naleefbaar te verkrijgen.

Op de ledensite van NOVE zijn wet- en regelgeving veelal ondergebracht in thema's en dossiers, waar nieuwsitems, publicaties, rapporten en experts overzichtelijk zijn samengebracht ter vereenvoudiging van een goede bedrijfsvoering.

 

 

 

NOVE App