Lidmaatschap

Waarom lid worden van NOVE?
Omdat u een zelfstandige brandstoffenhandelaar bent.
En dan de input, invloed en informatie over uw branche krijgt die u als ondernemer anders misloopt.  Omdat u als lid van uw eigen branche-organisatie profiteert van de belangenbehartiging, vertegenwoordiging en ondersteuning die alleen een grote organisatie kan bieden. Samen sta je sterk en open je deuren.

De landelijke organisatie van onafhankelijke brandstofhandelaren NOVE geeft u de kans om ervaringen en meningen uit te wisselen of om gemeenschappelijke problemen te delen en aan te pakken. Allemaal op een niveau en manier die voor de individuele ondernemer onhaalbaar zijn.

Veel dingen lukken beter gezamenlijk. Dat geldt voor de kleinere en middelgrote leden en wordt ook onderkend door de vele grote aangesloten brandstofhandelaren.

NOVE biedt:

Aanpak van gezamelijke problemen en belangen
Branche-informatie op maat via de eigen site, nieuwsbrief en kwartaalmagazine.
Advies en concrete ondersteuning bij wet- en regelgeving, fiscus, milieu, veiligheid, productkwaliteit, arbeidsvoorwaarden en CAO.
Platform voor specialisten en deskundigen binnen uw bedrijf
Contacten met collega's en leveranciers van diensten en producten. 
Kortingen op diensten en producten.
Informatieve bijeenkomsten en cursussen.
Omdat NOVE doet wat je van een branche-organisatie mag verwachten.

Wordt daarom lid!
Neem vrijblijvend contact op via  085 4014 750 of stuur een mail naar info@nove.nl.

 

 

Opzeggen?
NOVE wil graag dat alle Nederlandse brandstofhandelaren verenigd zijn, zich inzetten voor een gezonde branche en graag actief deelnemen aan de vereniging. Bij een goede bedrijfsvoering hoort ons inziens ook het lidmaatschap van een branchevereniging. Toch kunnen er redenen zijn op het lidmaatschap op te zeggen. Statutair is geregeld dat het NOVE-lidmaatschap slechts schriftelijk kan worden opgezegd tegen het einde van een kalenderjaar met een opzeggingstermijn van ten minste drie maanden. (Art.7 lid 2.)
Uw opzegging dient gestuurd te worden aan:
NOVE, Kosterijland 15, 3981 AJ  Bunnik
Een motivatie is niet verplicht echter wel gewenst.

Inloggen

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape