Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

showcase1

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

showcase2

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

showcase4

NOVE nieuws

Inloggen

Secties

Branche nieuws

29-08-2016

LNG-terminal zet in op kleinere klant

29-08-2016 - Rotterdam - Een nieuwe laadplaats aan de Gate-terminal in Rotterdam moet het gebruik van vloeibaar gemaakt aardgas in de scheepvaart een extra impuls geven.
27-08-2016

Wanneer bant Nederland Euro95?

27-08-2016 - E10 artikelEuro95, de standaardbenzine, maakt plaats voor E10, waaraan een slok bio-brandstof is toegevoegd. Duitsland en Frankrijk zijn al om, Belgiƫ straks ook. En waar blijft Nederland?
26-08-2016

Vrouw loopt kilometers over de vluchtstrook: even een frisdrankfles met benzine vullen

26-08-2016 - TILBURG - Een Duitse vrouw is vrijdagmiddag enkele kilometers over de vluchtstrook van de A58 naar Tilburg gelopen. Haar auto was zonder benzine komen te staan en ze had bij een tankstation in Tilburg een frisdrankfles met brandstof gevuld.

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

NOVE app

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape