Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in: handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

showcase1

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Dutch association for independent fuel suppliers on land and water

showcase2

Nederlandse Organisatie
Voor de Energiebranche

Volg NOVE op Facebook, Twitter en YouTube.

showcase4

NOVE nieuws

Inloggen

Branche nieuws

16-04-2017

Een autovakantie gepland deze zomer? Tank slim: kijk naar onze buurlanden en bespaar een hoop geld

16-04-2017 - Heb je een leuke autovakantie gepland deze zomer? Dan breekt het angstzweet je waarschijnlijk al uit als je de brandstofprijzen bekijkt. De afgelopen maanden zijn die enkel nog maar gestegen en ze staan nu op het hoogste punt van het afgelopen anderhalf jaar.
15-04-2017

Activisten bezetten olieterminal Amsterdamse haven

15-04-2017 - Klimaatactivisten hebben zaterdagochtend olieterminal Eurotank in de Amsterdamse haven bezet.
15-04-2017

Lekkage bij benzinepomp in Hoeven

15-04-2017 - HOEVEN - De brandweer heeft zaterdagochtend rond zes uur een lekkage bij een benzinepomp aan de Sint Bernardusstraat in Hoeven opgelost. Bij een van de dieselpompen was door nog onbekende reden een flink lek ontstaan.

Secties

Feiten & cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier.

 

Lid worden

NOVE app

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van NOVE, toetreden tot het netwerk van brandstofhandelaren en de belangenbehartiging van zelfstandige ondernemers ondersteunen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van NOVE, wij vertellen u graag meer. Stuur een mail naar info@nove.nl, bel met 085-4014750 of stuur een bericht via Facebook of Twitter @brandstofhandel
 

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape