Nederlandse Organisatie Voor de Energiebranche

Brancheorganisatie voor onafhankelijke ondernemers in:
handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water.

Login Leden

Meer informatie
Leden van NOVE kunnen inloggen voor het ledengedeelte. Bent u lid maar heeft u geen inloggegevens, neem dan contact op met het NOVE-secretariaat. Bent u geen lid, wordt dan als brandstofhandelaar lid van de vereniging!

Visie en standpunten

We informeren zo volledig mogelijk over de branche en staan daarom de media graag te woord.
Lees meer >>>
Lees meer

Feiten en cijfers

Brandstof en brandstofdistributie zijn van groot belang voor een land. NOVE-leden spelen hierin een belangrijke rol. Feiten en cijfers hierover vindt u hier >>

Lees meer

In the spotlight

De voordelen als NOVE-lid
Kom op voor uw belang als zelfstandige brandstoffenleverancier.
NOVE is de landelijke brancheorganisatie voor de zelfstandige en onafhankelijke brandstofhandelaar en behartigt de belangen voor zowel landhandel, binnenvaart als zeevaart. Als NOVE-lid heeft u directe voordelen, zoals .... Lees meer >>>

Lees meer
 

Houdbaarheid van Dieselolie 

Al ruim 100 jaar wordt aardolie gebruikt als grondstof voor diverse soorten brandstof. Dieselolie is daarmee de meest gebruikte brandstof in de transport- en de off-road sector. Dat de gewijzigde brandstofsamenstelling als gevolg van de verplichte bijmenging van biobrandstoffen, extra maatregelen vraagt, is te lezen in de folder die NOVE, CUMELA Nederland, VVT en Bouwend Nederland hebben uitgegeven.
Klik hier voor de Folder Houdbaarheid van Dieselolie.

Medio 2009 heeft NOVE als reactie een brief van de Staatssecretaris van FinanciĆ«n inzake Fiscale vergroening een Factsheet Rode Dieselbrandstof geschreven.
Klik hier voor de Factsheet Rode Dieselbrandstof.

Meer informatie voor NOVE-leden: lees verder>>>

 

 

NOVE App