Succesvolle start business partner programma UPEI

23 oktober 2017

De Europese koepelorganisatie van zelfstandige brandstofhandelaren UPEI kwam afgelopen week bijeen in Zürich. Gastheer was associate member AVIA, dat zetel houdt in Zürich. UPEI mocht een nieuw lid verwelkomen: de firma SEO uit Finland.

Daarnaast werd duidelijk dat het Business Partner programma succesvol van start is gegaan met 16 businesspartners uit verschillende landen van Europa. UPEI streeft er naar om het aantal business partner uit te breiden. Meer infotmatie over het programma is te lezen op http://www.upei.org/images/documents/LD_Businesspartners_FIN.pdf.

Verder werd uitgebreid gesproken over de verschillende dossiers waarin UPEI actief is, zoals RED II, de brandstoflabels die gepland staan voor 2018 en de prijsvergelijking voor alternatieve brandstoffen.

Tot slot werden verkiezingen gehouden voor voorzitters en bestuursleden. Als nieuwe voorzitter (per 1 januari 2018) is gekozen Thomas Johannsen van Marquard & Bahls. Verder werden als bestuurslid gekozen: Johan Deleu (Varo), Brian Worrall (Certas Energy), Ana Bes (Dyneff) en Erik de Vries (NOVE).

 

 

Inloggen

NOVE nieuws

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape