Innovatie kenmerkend voor SAVONA

8 nov 2023

Tijdens de Tankstation vakbeurs in Utrecht op 15 en 16 november zal NOVE-businesspartner SAVONA als totaalaanbieder van wasboxen, liever gezegd Jetwash, aanwezig zijn. Je vindt ons op 3.03.305 met heel veel nieuwe items.

ENERGIE NEUTRALE WASBOX
In de afgelopen periode van 2 jaar heeft SAVONA achter de schermen gewerkt en getest aan een 100% Energie Neutrale Wasbox setup. Met maar liefst 70% reductie van het energieverbruik van een wasbeurt. Hierbij is nog steeds warm water onderdeel van de beste haalbare waskwaliteit.
Met SAVONA wasbox-techniek bieden wij de wasbox aan met de laagste variabele kosten door gebruikmaking van de beste en laatste technologieën. We delen graag ons enthousiasme hierover.

WASBOX 10” TERMINAL MET SAVONA APOLLO PLATFORM
Inmiddels zijn er van dit model meer dan 300 wasboxen in bedrijf, allemaal online gekoppeld in het online SAVONA APOLLO platform. SAVONA zal op de beurs nieuwe functies presenteren in deze state of the art technologie. Vouchers en samenwerking met tal van apparaten en andere platformen zijn mogelijk. Zoals de QUIOSK vendingmachine, de PIZZA automaat, het WALNUT en PIGGY loyalty systeem.

CENTRALE BETAALKIOSK VOOR STOFZUIGPLEINEN
Naast de mogelijkheid van kentekenherkenning en toegangsystemen laat SAVONA een geheel nieuw type kiosk zien met voucher technologie die oa voor bestaande stofzuig- of waspleinen ingezet kan worden.

DE SAVONA ‘WOODY’ WASBOXCONSTRUCTIE VAN HOUT
SAVONA gaat aan geheel nieuwe circulaire, esthe7sche, milieuvriendelijke en duurzame trend introduceren voor de bouw van wasboxen. Inmiddels is de, geheel uitgeengineerde wasbox vervaardigd uit een duurzame houtsoort. Veel kunnen we hierover vertellen. Dat  doen we graag in persoonlijk contact tijdens de beurs.

EV CHARGING IN DE WASBOX
Een wasbox is niet 24/7 bezet voor het wassen van auto’s. Daarom heeft SAVONA in de Commander bedieningsterminal een programma ontwikkeld zodat de klanten kunnen kiezen of men komt om te WASSEN of om te LADEN. Tijdens dit laadproces kan de klant tegelijkertijd gebruik maken van diverse andere ‘droge diensten’ die ook in een wasbox kunnen worden aangeboden.

SAVONA is marktleider in de BeNeLux als het gaat om wasboxen en is gevestigd in Oisterwijk
Voor meer informatie: +31 13 528 33 27 of info@savona.nl 

DE SAVONA WOODY WASBOXCONSTRUCTIE VAN HOUT 2023

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape