Uitnodiging NOVE innovatiebijeenkomst LNG Delft

09 augustus 2018
inNOVE.2018.2 LNG innovatiebijeenkomst

Op maandag 10 september 2018 organiseert de NOVE sectie GAS de innovatiebijeenkomst LNG, in het bijzonder voor de NOVE-leden alsmede de BOVAG afdeling tankstations. De bijeenkomst vindt plaats in Den Hoorn bij Delft.

NOVE wil op deze dag een beeld schetsen van (ontwikkelingen in) de LNG markten en wat er nodig is (financieel en regelgeving) om op een tankstation LNG te gaan verkopen.

We willen deze dag laagdrempelig houden, waarbij vragen en uitdagingen bij de opzet van een LNG-tankstation gekoppeld worden aan mogelijke oplossingen.

Om 13.15 uur (inloop vanaf 13.00 uur) begint de bijeenkomst in Den Hoorn/Delft met enkele presentaties, waarbij drie verschillende partijen visies en bovenal ervaringen delen met u.

Daarna, rond 14.30 uur brengen wij een bezoek aan het LNG-tankpunt van PitPoint bij het TruckEasy tankstation in Den Hoorn/Delft, waar gelegenheid is om voor en achter de schermen te kijken en te spreken met de spelers in de markt.

Op de eerste plaats is de bijeenkomst voor brandstofleveranciers/tankstationhouders die overwegen om de verkoop van LNG in hun diensten/producten pakket op te nemen.

U mag de uitnodiging ook doorsturen naar de beleidsmakers in uw kennissen- / klantenkring.

Heeft u op voorhand al vragen die u behandeld wilt hebben, laat ze ons weten via info@nove.nl

Aanmelden via info@nove.nl of via deze link kan tot uiterlijk woensdag 5 september 12:00 uur.

 

Inloggen

NOVE nieuws

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape