Logic Vision bestaat 20 jaar

13 juni 2019

Dit jaar viert NOVE Businesspartner Logic Vision haar twintigjarig bestaan als succesvolle leverancier van Microsoft Dynamics 365 Business Central Bedrijfssoftware. Logic Vison is de betrouwbare partner voor bedrijven die actief zijn in de branches Maritiem, Productie & Olie & Gas. Logic Vision wil bedrijven graag helpen efficiënter te werken en is door haar ervaren medewerkers een partner voor de lange termijn.

Sinds 2005 is Logic Vision gevestigd aan de Hakgriend 18B in het mooie Hardinxveld-Giessendam. De goede ligging bij de A15 en het gunstige ondernemersklimaat in de regio dragen bij dat Logic Vision haar twintigjarig bestaan mag vieren met haar klanten, relaties en werknemers, die hebben bijgedragen aan deze mijlpaal.

Donderdag 13 juni, vanaf een uur of vier, zal er een weergaloze party losbarsten vanaf de locatie in Hardinxveld Giessendam. Diverse foodtrucks, muziek & entertainment zijn een aantal ingrediënten die de gasten kunnen verwachten om zo het 20-jarig bestaan tot een onvergetelijk evenement te maken.

Rond 18:30 uur zullen Burgemeester Dirk Heijkoop en Wethouder Jan Nederveen van Hardinxveld-Giessendam het feest een officieel karakter geven.
14 jaar geleden heeft Burgemeester Arie Noordergraaf onze feestelijke opening voor zijn rekening genomen, dus Logic Vision waardeert het zeer dat de huidige Burgemeester bij dit jubileum zijn opwachting maakt.

logic-vision-corporate_20years

Inloggen

NOVE nieuws

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape