Magazine NOVE

inNOVE 2023-1 voorkant.PNG

Communiceren middels een vakblad doet de brandstoffenbranche al ruim 115 jaar. Was ‘papier’ vroeger naast het gesproken woord de hoofdzakelijke vorm van ledencommunicatie, nu is het nog steeds een erg belangrijke en blijvende manier. Wel is er in deze jaren diverse keren vernieuwd zo ook nu. Vanaf 2018 heeft het blad een metamorfose ondergaan en vanaf nu brengt NOVE het inNOVE magazine uit. Een blad voor én door leden. Het vakblad voor de brandstofhandel in transitie.

inNOVE verschijnt ieder kwartaal en kent een oplage van 800 exemplaren. Het blad wordt verspreid onder NOVE-leden en geïnteresseerden. Denk bij de laatste aan bijvoorbeeld beleidsmakers van de overheid, maar ook aan medewerkers van eigen bedrijven en toeleveranciers.

Abonnement inNOVE magazine
- NOVE-leden ontvangen binnen hun NOVE lidmaatschap 1 magazine. Wilt u meerdere exemplaren ontvangen dan kost ieder extra abonnement €30,00 per jaar excl. BTW.
- Abonnementstarief 2021voor niet-leden bedraagt €45,00 per jaar excl. BTW.

Abonnementen kunnen ieder gewenst moment ingaan. Abonnement worden automatisch per kalenderjaar verlengd. Vraag een abonnement aan via info@nove.nl ovv inNOVE magazine abonnement. Opzegging voor het komend jaar dient vóór 1 november van het lopend jaar schriftelijk te geschieden.

Adverteren
Via adverteren komt u bij het grootste deel van de zelfstandige brandstoffenhandel onder ogen. Meer informatie kunt u vinden in onderstaand document: advertentietarieven

Online het magazine lezen
inNOVE magazine kan door leden online gelezen worden op het ledennet. Het is te vinden onder Thema’s > inNOVE online of klik hier om direct op de juiste pagina te komen.

Downloaden
- Advertentietarieven (2024)
- Exemplaar van een voorgaand nummer

Inloggen

Origineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape